Božićni pokloni za djecu

U suradnji sa web shopom Jeftini Top Proizvodi donosimo vam izbog 3 božićna poklona za djecu. Podsjećamo da je naručivanje na stranicama JTP izuzetno jednostavno, omogućeno je kartično plaćanja a svi pokloni kupljeni na vrijeme će na vrijeme biti i dostavljeni na vaša vrata. Zato pogledajte sada naš prijedlog tri božićna poklona za djecu i posjetite strancie JTP jer vas tamo čeka veliki izbor jeftinih božićnih poklona.

3D puzzle za djecu

3D puzzle za djecu predstavljaju savršen božićni poklon koji kombinira edukaciju, kreativnost i zabavu. Ovaj proizvod dolazi u dvije verzije, od kojih jedna prikazuje šarmantnog plavog morskog psa, dok druga oduševljava ljubičasto-bijelo-zlatnim konjem, odnosno poniem. Izrađene su od mekane pjene, pružajući dodatnu udobnost i sigurnost, a njihov privlačan dizajn potiče dječju maštu.

Sa 45 (poni) ili 47 (morski pas) mekih dijelova, ove 3D slagalice omogućuju djeci jednostavno sastavljanje zanimljivih igračaka. Proces montaže uključuje istiskivanje dijelova iz spužvastog materijala i njihovo povezivanje putem bravica. Zahvaljujući posebnim bravicama i utorima, konstrukcije postaju čvrste i izdržljive, pružajući dugotrajnu zabavu.

Osim što potiču razvoj motoričkih vještina, logičkog razmišljanja i taktilnih osjeta, ove 3D slagalice potiču i socijalizaciju djece. Kompatibilnost dijelova omogućuje malim arhitektama da stvaraju vlastite inovativne dizajne. S obzirom na svoj mekani dizajn, ove slagalice su potpuno sigurne za djecu jer ne sadrže oštre rubove. Detaljne upute i priloženi dijelovi čine montažu jednostavnom i ugodnom, a rezultat je igračka koja ne samo da pruža satima zabave, već i doprinosi intelektualnom razvoju mališana.

>> kupite 3D puzzle Online

Kreda za kosu

Predstavljamo vam revolucionarni proizvod koji će unaprijediti vašu beauty rutinu i omogućiti vam trenutno eksperimentiranje s kosom – kreda za kosu. S ovim inovativnim proizvodom možete istražiti nove dimenzije stila bez dugotrajnih posljedica. Bez obzira jeste li ljubitelj promjene boje kose ili želite isprobati različite frizure, kreda za kosu je idealno rješenje za vas.

Njezina primjena je jednostavna i učinkovita zahvaljujući četki koja je priložena. Samo povucite češalj-kredu po kosi i odmah ćete doživjeti sjajan efekt boje. S obzirom na to da je pogodna za sve tipove kose, od ravne do kovrčave, ova kreda omogućava stvaranje fantastičnih izgleda za svaku prigodu, bez obzira radi li se o dnevnim ili glamuroznim večernjim izlascima.

Ono što ovu kreda za kosu čini posebnom jest njezina sigurna formula. Izrađena od sigurnih pigmenata u prahu, ova kreda ne oštećuje kosu i lako se ispire običnim šamponom. Bez obzira jeste li odrasla osoba željna promjene ili roditelj koji želi pružiti djeci siguran način eksperimentiranja s kosom, ova kreda je pravi izbor.

S ovom kredom za kosu, sloboda izražavanja vlastitog stila postaje jednostavna i bezbrižna. Nabavite svoj set od šest različitih boja i otkrijte svoju unutarnju kreativnost, istovremeno čuvajući zdravlje svoje kose. Neka vaša kosa prati trendove bez dugoročnih posljedica, jer ova kreda pruža iznimno ugodno iskustvo bojanja, prilagođeno svakome tko želi eksperimentirati s izgledom kose.

>> kupite kredu za kosu online

Komplet za građenje

Kreativni komplet za građenje od 68 dijelova predstavlja izvrstan božićni poklon koji potiče maštovitu igru i razvoj motoričkih vještina kod djece. Sa 44 crvene šipke, 24 plavo-zelene kuglice i priloženim uputama, ovaj set pruža beskrajne mogućnosti za gradnju. Djeca mogu stvarati različite strukture poput šatora za igru, utvrda ili tunela, bilo unutar kuće ili na otvorenom.

Ovaj kreativni komplet je posebno dizajniran kako bi bio jednostavan za upotrebu, omogućavajući mališanima da lako uvijaju šipke u kuglice i grade svoje vlastite kreacije. S obzirom na lagane i prenosive dijelove, djeca mogu graditi utvrde različitih veličina te se igrajući razvijaju motoričke vještine. Bez obzira na to koliko se djeca penju ili kreću ispod struktura, završene kreacije ostaju čvrste i stabilne.

Osim što pruža satima zabave, ovaj kreativni set potiče učenje i razvija maštovitost i kreativnost kod djece. Sadrži sigurne materijale bez štetnih tvari, što roditeljima pruža mir uma. Savršen je za djecu od 3 godine pa nadalje, čineći ga idealnim božićnim darom koji potiče kreativni duh i igru.

>> Kupite komplet za građenje online

Sponzorirani članak Jeftini Top Proizvodi
Izvor fotografija: Jeftini Top Proizvodi